A Balaton Törvényhez benyújtott módosító indítvány PDF Nyomtatás E-mail

Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselővel együtt módosító indítványt nyújtottam be a  Balaton Kiemelt Üdülőkörzet Területfejlesztési Tervének elfogadásáról és a Balatoni Területrendezési Szabályzat megállapításáról szóló 2000. évi CXII. törvényhez. A módosító indítvány itt olvasható:

Bővebben...
 
Kistelepülések támogatásáról döntöttek PDF Nyomtatás E-mail

ImageA Zala Megyei Közgyűlés ülésén 25 milliós, kistelepüléseket segítő pályázati alap létrehozásáról döntött, elfogadta az önkormányzat fenntartásában működő középfokú közoktatási intézmények 2009/2010-es tanévre szóló beiskolázási tervét, elbírálta a Zala Megyei Önkormányzat számlavezetésére kiírt pályázatát. 

Bővebben...
 
Regionális tudásközpont alakult PDF Nyomtatás E-mail

Regionális Tudásközpont alapításáról írt alá együttműködési keretmegállapodást kedden délelőtt Zalaegerszegen, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Pécsi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamit Zala megye és Zalaegerszeg önkormányzata. A megye nevében Manninger Jenő, a közgyűlés elnöke ellenjegyezte a dokumentumot. A zalaegerszegi Regionális Tudásközpont megalapításáról már a nyáron megkezdődtek a tárgyalások a térség egyetemei-főiskolái, a megye és a város között az új típusú együttműködési formáról.

Bővebben...
 
Pénzosztás iskolafejlesztés címén politikai lojalitás szerint?! PDF Nyomtatás E-mail

Vígh László országgyűlési képviselővel interpellációt nyújtottam be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszternek a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács által elbírált 5.3.1/2F Közoktatási infrastruktúra és szolgáltatások fejlesztése c. pályázat kapcsán. Az interpálláció szövege itt olvasható:

Bővebben...
 
Szép őszt ígér - Átadták az új sármelléki idősek otthonát PDF Nyomtatás E-mail

Image Ünnepélyes keretek között adták át a Zalakomár Idősek Otthona sármelléki telephelyét. A Zala Megyei Önkormányzat 632 millió Forintos beruházásának köszönhetően, szép, tiszta környezetben, korszerű körülményeket teremtve, valódi otthont nyújt az itt élő idősek számára A bentlakásos elhelyezés mellett kialakításra került egy tíz férőhelyes nappali ellátást nyújtó egység is demens rászorulók számára.

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314KövetkezőUtolsó »

14. oldal / 14