A Festetics-kastély kulturális-turisztikai központ lesz PDF Nyomtatás E-mail

1,8 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a keszthelyi Festetics-kastély korszerűsítésére a Helikon Kastélymúzeum Nonprofit Kft.

Bővebben...
 
Átadták a felújított keszthelyi Fő teret PDF Nyomtatás E-mail

A „Miénk itt a tér” című avatóünnepségre szombaton este került sor, az ünnepélyes szalagátvágással valamivel több, mint egy éves munkafolyamat végére került pont.

Bővebben...
 
Átadták a felújított pacsai iskolát PDF Nyomtatás E-mail

Átadták a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program keretében felújított pacsai általános iskolát. A támogatási összeg 290 389 204 Ft volt, a projekt teljes költsége pedig 322 654 671 Ft.

Bővebben...
 
A keszthelyi Balaton-part új pompájában várja az idegenforgalmi szezont. PDF Nyomtatás E-mail

A megszépült teret a városnapi ünnepségek keretében június első szombatján adták át hivatalosan is lakosságnak és a turistáknak.

Bővebben...
 
Kiemelkedő elismerés jeles munkáért PDF Nyomtatás E-mail

A Balatoni Múzeum lett az Év múzeuma, ez alkalomból tartottak sajtótájékoztatót szerdán.

Bővebben...
 
Kerékpáros központot avattak PDF Nyomtatás E-mail

A kerékpáros turisták számára pihenési lehetőséget, információkat, de kerékpár kölcsönzési lehetőség is biztosít az a Tourinform-iroda mellett kialakított kerékpáros központ, melyet ma adtak át Hévízen.

Bővebben...
 
Támogatás rászorulóknak PDF Nyomtatás E-mail

A keszthelyi Szent Erzsébet Alapítvány kuratóriuma döntött és kiosztotta Manninger Jenő, Keszthely és környékének országgyűlési képviselője által felajánlott 500.000 Ft adományt 17 között, melynek személyenkénti összegét különböző nagyságrendben, rászorultságtól függően állapították meg.

 
Szakmai elismerés a kórháznak PDF Nyomtatás E-mail

Szakmai elismerés a kórháznak - Sikerült megőrizni a stabilitást, a betegellátás javítását

Bővebben...
 
Indul a Kis-Balaton Vízvédelmi beruházásának második üteme PDF Nyomtatás E-mail

Több mint harminc év után folytatódhat és fejeződhet be a Kis-Balaton vízvédelmi rendszerének kiépítése. A második ütem fejlesztéseire vonatkozó vállalkozói szerződést ünnepélyes keretek között csütörtökön írták alá Zalaváron a Kis-Balaton Házban.

Bővebben...
 
Ünnepélyesen átadták a felújított zsidó temetőt Lentiben PDF Nyomtatás E-mail

A Zala Megyei Önkormányzat és a Magyar Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) több éves együttműködése keretében került sor a rendkívül elhanyagolt temető felújítására.

Bővebben...
 
Manninger Jenő országgyűlési képviselő segítsége a rászorulóknak PDF Nyomtatás E-mail

Manninger Jenő, Keszthely és környékének országgyűlési képviselője elmondta, hogy saját jövedelméből az elmúlt egy év alatt több mint egymillió forintot adományozott összesen jótékonysági célra, így legutóbb februárban 50 ezer forinttal támogatta a keszthelyi kórház alapítványát, ezen felül pedig márciusban további 500 ezer forintot adományoz jótékonysági célra a rászorulóknak a keszthelyi Szent Erzsébet Alapítvány segítségével.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 14