Kétélű az akcióterv adócsomagja: Ki jár jól, ki fizet majd rá? PDF Nyomtatás E-mail

Kétségkívül évek óta a legnagyobb jelentőségű változásokat tartalmazza a miniszterelnök által kedden bejelentett 29 pont, amit Orbán Viktor nem kevesebbnek, mint gazdasági rendszerváltásnak nevezett. A kormány akciótervének hangsúlyos eleme a több részből álló adócsomag, erről kérdeztünk vállalkozókat, politikusokat, átlagembert.

Bővebben...
 
Manninger Jenő országgyűlési képviselő sajtóközleménye PDF Nyomtatás E-mail

Manninger Jenő országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) felszólítja a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. vezetőit és a tulajdonosokat, hogy várják meg az új kormány hivatalainak felállását, mielőtt hosszú távú elkötelezettségeket vállalnak.

Bővebben...
 
A Zalavári Történelmi Emlékpark turisztikai fejlesztése PDF Nyomtatás E-mail

A Zala Megyei Önkormányzat pályázata 73.849.971 Ft támogatásban részesült a Nyugat-dunántúli Operatív Program „A balatoni térség turisztikai vonzerejének növelése” pályázati kiírásán, melyhez a megyei közgyűlés 13.500.000 Ft saját forrást biztosított.

Bővebben...
 
Színvonalas szakképzés, korszerű körülmények közt PDF Nyomtatás E-mail

189 millió forintos uniós támogatással újul meg hamarosan a Keszthelyi VSZK, a város önkormányzati fenntartású középiskolája. A felújítás látványos eredményei mellett a megújuló villamos és fűtési rendszerrel az üzemeltetési költségek jelentős csökkentése érhető majd el.

Bővebben...
 
Még kijátszhatják lapjaikat a képviselők, de ősztől csökken a testületi létszám PDF Nyomtatás E-mail

A korábbi várakozásoknál radikálisabb önkormányzati létszámcsökkentést készül törvénybe foglalni a parlament; a Fidesz javaslatának vitája már zajlik a Tisztelt Házban, és akár a jövő héten megtarthatják a zárószavazást. – írta május 21-én a Zalai Hírlap.

Bővebben...
 
Tanuszoda épül Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail

Régi álma válik valóra Keszthely városának, a helyben és a környéken élőknek egyaránt: a Zala Megyei Önkormányzat és Keszthely Város Önkormányzata összefogásával tanuszoda épül a városban. A beruházás előirányzataként a járulékos költségekkel együtt mindösszesen bruttó 250.000.000 Ft –ot különítettek el a Zala Megyei Közgyűlés. 2010. május 19-én helyszíni bejárásra hvta a sajtó munkatársait Manninger Jenő a megyei közgyűlés elnöke, és Ruzsics Ferenc polgármester.

Bővebben...
 
A kortárs fesztészet a Balaton Régióban PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Képzőművészetek és Iparművészek Szövetsége valamint a Balatoni Múzeum Közös szervezésében május 9-én nyitották meg az I. Balatoni Festészeti Biennálét. A tárlaton elsősorban kortárs képzőművészek mutatják be a munkáikat.

Bővebben...
 
Az emberek bíznak a Fidesz-kormányban PDF Nyomtatás E-mail

Egy héttel a választások után a megkérdezettek 69 százaléka állította, hogy örül az eredménynek - derül ki a Nézőpont Intézet felméréséből.

Bővebben...
 
A betegek érdekében… PDF Nyomtatás E-mail

Sikeres pályázatot nyújtott be a - Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program „Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban”című  pályázati kiírásra – a Zala Megyei Kórházban Kardiológiai és Szívsebészeti Centrum kialakítása és egyéb infrastruktúra fejlesztésére – jelentette be az egészségügyi intézményben tartott sajtótájékoztatón Manninger Jenő a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Bővebben...
 
Köszönet PDF Nyomtatás E-mail

2010. március 25-ével Magyarország végre olyan nemzeti egységet tudott felmutatni, amely példaértékű lehet az egész nyugat-európai demokrácia számára.
Engedjék meg, hogy megköszönjem, amiért szavazatukkal támogatták a Fidesz-KDNP szövetségét, és személyemet. Köszönöm a bizalmat, és mindenkinek a munkáját, aki segített az elmúlt időszakban. Az elkövetkező négy évben a legjobb tudásom és tehetségem szerint fogom képviselni Keszthelyt és térségét a Parlamentben.

Manninger Jenő, országgyűlési képviselő

 

 
68 százalék! PDF Nyomtatás E-mail

A mai csúcstámadás sikerült, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt a magyar parlamenti mandátumok 68 százalékát szerezte meg - jelentette be Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP listavezetője vasárnap este Budapesten.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 14