Fontos és bíztató eredmény Hévízen PDF Nyomtatás E-mail

Az országgyűlési választok első, a 3. számú választókörzetben és Zala megyében egyben utolsó fordulójának eredményével kapcsolatosan tartott sajtótájékoztatót Papp Gábor, a Fidesz hévízi csoportjának elnöke, önkormányzati képviselő.

Bővebben...
 
Az embereket átverő MSZP-kampány zajlik PDF Nyomtatás E-mail

Az MSZP-sek semmitől nem riadnak vissza: telefonon hazug módon azt állítják, a fideszes már bejutott az első fordulóban, ezért vasárnap a szocialista jelöltre szavazzanak - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján György István.

Bővebben...
 
Nemzeti közmegegyezés született PDF Nyomtatás E-mail

„Olyan kormányzati politikára van szükség, ami az egész nemzet érdekeit tartja szem előtt”- szögezte le Navracsics Tibor a Fidesz elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 
Kedves Barátaim! PDF Nyomtatás E-mail

Április 11-én Zala megye polgárai ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP, és az általa képviselt jobboldali értékrend iránti elkötelezettségüket és hűségüket. Zala megye, ahogyan négy évvel ezelőtt, úgy most is kiemelkedően magas számban adta le voksát a pártszövetség mellett.

Bővebben...
 
Zalában is a Fidesz volt a nyerő PDF Nyomtatás E-mail

Vasárnap este 22 óra után 15 perccel az Országos Választási Bizottság döntött: kiadja az adatokat. Zalában fölényesen tarolt a FIDESZ-KDNP, Manninger Jenő érte el a legnagyobb arányú győzelmet.

Bővebben...
 
Ez a győzelem Magyarországé! PDF Nyomtatás E-mail

Soha ennyien nem dolgoztak, nem szorítottak, nem imádkoztak ennyit a közös sikerért – fogalmazta meg köszönetét Orbán Viktor a választások éjszakáján a budapesti Vörösmarty téren a párt szimpatizánsai ezreinek jelenlétében, hozzátéve, „köszönöm a határon innen és túl élő nemzettársainknak”, gratulálva a „történelmi eredményhez”.

Bővebben...
 
Kedves Barátaink! PDF Nyomtatás E-mail

 Miután mindenki elment április 11-én, vasárnap szavazni, és ott kétszer a FIDESZ-KDNP-t ikszelte be, s szólt minden barátjának, ismerősének és ismeretlennek is, hogy tegyenek Ők is ugyanígy, mert ITT AZ IDŐ…,

Bővebben...
 
A Balaton is nemzeti ügy lesz PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Választópolgárok! A szocialista kormányzatok turisztikai politikájában a Balatont mostohagyerekként kezelték az elmúlt nyolc évben. Csupán ígérgetéseket kaptunk, de a zalai partszakaszon még azt sem.

Bővebben...
 
Most vasárnap a cselekvés napja PDF Nyomtatás E-mail

Még 62 óra és eljön az igazság pillanata Magyarországon - kezdte beszédét Orbán Viktor, köszönetet mondva mindazoknak, akik kitartottak az elmúlt években, és nem adták fel.

Bővebben...
 
Elég a Jobbik gyűlöletkampányából! PDF Nyomtatás E-mail

Az utóbbi hetekben a magát nemzeti, jobboldali, radikális pártnak mondott Jobbik támadásokat intézett a Fidesz párt és országgyűlési képviselői ellen. A Jobbik tagjai körüli botrányok nagyban rontották a párt hitelességét és népszerűségét, ezért lehet szükségük arra, hogy a Fideszt támadják, mert tőlünk akarnak szavazatokat szerezni.

Bővebben...
 
Erősödött a Fidesz, gyengült a Jobbik PDF Nyomtatás E-mail

A pártok kampánya az utóbbi hetekben sem hozott áttörést a választói aktivitásban, a jogosultak 53 százaléka állítja, hogy biztosan elmegy szavazni. Arányuk jócskán elmarad a négy évvel korábbi, 61 százaléktól - állítja a Szonda Ipsos felmérése, amelyet a Népszabadság közölt.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 14