Orbán Viktor szerint a vidék elsorvasztása igazi merénylet PDF Nyomtatás E-mail

A vidék erőforrásairól, lehetőségeiről, valamint a Fidesz vidékpolitikájáról beszélt lapunknak Orbán Viktor veszprémi látogatásán. Mint mondta: meg kívánják erősíteni a falvakat, szolgáló közigazgatási rendszert alakítanának ki, valamint olyan agrárpolitikát folytatnának, amely fellendítené a vidéki gazdaságokat.

Bővebben...
 
A magyar föld jövője nem függ Brüsszeltől PDF Nyomtatás E-mail

Orbán Viktor szerint "a magyar föld jövője nem függ brüsszeli döntéstől, csak tőlünk"; ha a Fidesz alakít kormányt, külföldiek nem vásárolhatnak földet Magyarországon.

Bővebben...
 
A Fidesz képviselőjelöltje: Manninger Jenő PDF Nyomtatás E-mail

Manninger Jenő, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a Zala 3 számú választókerületében, Keszthely és térségében. Az 55 éves építőmérnök nyolc éve a térség egyéni országgyűlési képviselője, 2006-ban az első fordulóban győzött.

Bővebben...
 
Megduplázott támogatás a keszthelyi belváros rehabilitációjára PDF Nyomtatás E-mail

Több mint egymilliárd forint uniós támogatással újul meg Keszthely belvárosa. A már sikeres első ütem mellé újabb csaknem 540 millió forintos támogatást nyert el a város. A hírt sajtótájékoztatón jelentette be Ruzsics Ferenc keszthelyi polgármester szerda reggel.

Bővebben...
 
Több mint 11 ezer ajánlószelvény PDF Nyomtatás E-mail

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Manninger Jenő, országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke indul Zala megye 3-as számú választókerületében az áprilisi választásokon.

Bővebben...
 
Bayer Zsolt levele Vona Gábornak PDF Nyomtatás E-mail

„eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! hát hol marad a forradalom?” Szervusz, Gábor! Olvasom a Jobbik szórólapján az írást: „Húsz évet a húsz évért” (természetesen „a nép nevében”, a világ legnagyobb hülyeségeit és gazemberségeit mindig a nép nevében mondták és tették…).

Bővebben...
 
A kommunizmus áldozataira emlékeztek Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Köztársaság Országgyűlésének 2000. június 13-án elfogadott határozata rendelte el a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjának megtartását február 25-én, annak emlékére, hogy Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát 1947-ben ezen a napon jogellenesen letartóztatták és a Szovjetunióba hurcolták. Keszthelyen is megemlékeztek a kommunista diktatúrák áldozataira.

Bővebben...
 
Közoktatási javaslatok a Fidesztől PDF Nyomtatás E-mail

A Fidesz három közoktatási javaslattal indítaná az új Országgyűlést. Egyrészt a jogosítvány megszerzését az általános iskola nyolc osztályának elvégzéséhez kötné, másrészt súlyosabban büntetné a tanárokkal szemben elkövetett erőszakos cselekményeket, továbbá a gyermek iskolába járásához kötné a családi pótlék kifizetését a szülő számára.

Bővebben...
 
850 ezer ajánlószelvénynél áll a Fidesz PDF Nyomtatás E-mail

Nyitrai Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: nagy megtiszteltetésnek érzik, hogy már ennyien bizalmukba fogadták a Fidesz-KDNP jelöltjeit, és nekik adták az ajánlószelvényüket. 8-a óta folyik az ajánlószelvények gyűjtése, és az országgyűlési választások első fordulójáig még 53 nap van hátra.

 

Bővebben...
 
A kormány kényszeríti hitelfelvételekre az önkormányzatokat PDF Nyomtatás E-mail

A szocialisták az önkormányzatok eladósodását bemutatva próbálnak vádaskodni a Fidesszel szemben a kampányban. Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke február 17-én sajtótájékoztatót tartott a Megyeházán a megyék valódi pénzügyi helyzetéről bemutatva azt, hogy a kormány az elmúlt négy évben mennyi pénzt vont el az önkormányzatoktól.

Bővebben...
 
Vigyázzunk, kinek adjuk a kopogtatócédulákat! PDF Nyomtatás E-mail

Többen arra készülnek, hogy a választókat megtévesztve, a Fidesz nevében gyűjtsenek ajánlószelvényeket az áprilisi országgyűlési képviselő választásokra. A büntetőtörvénykönyv szerint, aki ilyen módon megtéveszti a választókat, bűncselekményt követ el, és tette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 14